تاثير تيمارکوتاه مدتCO2 بالا بر کيفيت و ماندگاری قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) با شرايط نگهداری در يخچال

قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus L.) با طعم و مزه ویژه و فواید آن به بازار عرضه می شود. عمر مفید قارچ تازه محدود است و کیفیت آن در طول نگهداری به سرعت کاهش می یابد . این عمدتا به علت میزان تنفس بالا است.
تغییرات پس از برداشت قارچ شامل قهوه ای شدن کلاهک ، نرم شدن بافت ها ، از دست دادن رطوبت و از دست دادن قابلیت فروش آنها است. اتمسفر کنترل شده غنی از CO2 ، میزان تنفس ، متابولیسم انرژی و تغییرات فیزیولوژیکی بسیاری از محصولات تازه را پس از برداشت تعدیل بخشید. در این مطالعه ، قارچ های دکمه ای، با ...

ادامه مطلب